Категории
CONTACT INFORMATION
River Street, Blue Building
5690-970 New York City
+1 234 567 890
9-13 & 14-19
LATEST TWEETS

Could not authenticate you.
INSTAGRAM FEED
Instagram connection not available.
logo
logo
BulgarianEnglishGermanRussian

ЗА НАС

Кои сме ние?
За нас (1) (1)

Фирма “СИМТЕКС ТРАНС” ЕООД се занимава с транспортни и спедиторски услуги. Фирмата е специализирана в ЕКСПРЕСНИТЕ превози с минимално транзитно време и разполага с множество двойки шофьори.
Компанията от дълги години превозва въздушно карго(Air Cargo) по летища из цяла Европа и има богат опит и квалифицирани служители.
Освована е през 2008 година и е регистрирана в Министерството на транспорта. През 2014 година фирмата стана флен на Съюза на международните превозвачи, където членува и до момента. Към момента притежаваме модерен автопарк от влекачи с марките Mercedes-Benz,Volvo,DAF и SCANIA. Влекачите ни са с EURO 6 сертификат за замърсяване на околната среда и са произведени от 2017-2021 година. Ние се грижим и управляваме вашите стоки и товари по същия начин,както бихме управлявали нашите лични.

С подходящо квалифицираната ни работна ръка, която е с дългогодишен опит в областта на транспорта,ние гарантираме сигурност и ефективност на бизнеса ви в целия регион на Европа.

Екипът ни включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.
Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и знаем, че всички очакват бързина, точност и добра цена, независимо от характера на товара, за което можете да разчитате на нас. За запитвания и информация, моля прегледайте графата “Контакти”, където ще получите пълна информация за всичко,което ви интересува !

ЗАЩО ТОЧНО НАС?

БЪРЗИНА

Минимизираме времето за доставка и оптимизираме транзитното време, за да извършим експресна доставка с най-ниско транзитно време.

СИГУРНОСТ

Пратките Ви са под постоянен контрол и мониторинг , за да гарантираме доставката без забележки.

НАДЕЖДНОСТ

Нашите служители са на разположение 24/7 за Вас,гарантирайки пратките Ви да се управляват и проследяват денонощно.

ПРОЗРАЧНОСТ

Ние даваме възможност на нашите клиенти, да следят своите пратки на пътя.
ЗА НАС - Симтекс Транс