за нас

запознайте се с нашата дейност

                                     

Фирма "СИМТЕКС ТРАНС" ЕООД се занимава с транспортни и спедиторски услуги. Освована е през 2008 година и е регистрирана в Министерството на транспорта. През 2014 година фирмата стана флен на Съюза на международните превозвачи, където членува и до момента. Към момента притежаваме модерен автопарк от влекачи с марките Mercedes-Benz,Volvo,DAF и SCANIA. Влекачите ни са с EURO 6 сертификат за замърсяване на околната среда и са произведени от 2017-2019 година. Ние се грижим и управляваме вашите стоки и товари по същия начин,както бихме управлявали нашите лични.С подходящо квалифицираната ни работна ръка, която е с дългогодишен опит в областта на транспорта,ние гарантираме сигурност и ефективност на бизнеса ви в целия регион на Европа.
Екипът ни включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.
Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и знаем, че всички очакват бързина, точност и добра цена, независимо от характера на товара, за което можете да разчитате на нас. За запитвания и информация, моля прегледайте графата "Контакти", където ще получите пълна информация за всичко,което ви интересува !