Категории
CONTACT INFORMATION
River Street, Blue Building
5690-970 New York City
+1 234 567 890
9-13 & 14-19
LATEST TWEETS
Image Not Found On Media Library
Pirenko
INSTAGRAM FEED
Instagram connection not available.
logo
logo
BulgarianEnglishGermanRussian

ЗА НАС

Кои сме ние?
За нас (1) (1)

Фирма “СИМТЕКС ТРАНС” ЕООД се занимава с транспортни и спедиторски услуги. Фирмата е специализирана в ЕКСПРЕСНИТЕ превози с минимално транзитно време и разполага с множество двойки шофьори.
Компанията от дълги години превозва въздушно карго(Air Cargo) по летища из цяла Европа и има богат опит и квалифицирани служители.
Освована е през 2008 година и е регистрирана в Министерството на транспорта. През 2014 година фирмата стана флен на Съюза на международните превозвачи, където членува и до момента. Към момента притежаваме модерен автопарк от влекачи с марките Mercedes-Benz,Volvo,DAF и SCANIA. Влекачите ни са с EURO 6 сертификат за замърсяване на околната среда и са произведени от 2017-2021 година. Ние се грижим и управляваме вашите стоки и товари по същия начин,както бихме управлявали нашите лични.

С подходящо квалифицираната ни работна ръка, която е с дългогодишен опит в областта на транспорта,ние гарантираме сигурност и ефективност на бизнеса ви в целия регион на Европа.

Екипът ни включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.
Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и знаем, че всички очакват бързина, точност и добра цена, независимо от характера на товара, за което можете да разчитате на нас. За запитвания и информация, моля прегледайте графата “Контакти”, където ще получите пълна информация за всичко,което ви интересува !

ЗАЩО ТОЧНО НАС?

БЪРЗИНА

Минимизираме времето за доставка и оптимизираме транзитното време, за да извършим експресна доставка с най-ниско транзитно време.

СИГУРНОСТ

Пратките Ви са под постоянен контрол и мониторинг , за да гарантираме доставката без забележки.

НАДЕЖДНОСТ

Нашите служители са на разположение 24/7 за Вас,гарантирайки пратките Ви да се управляват и проследяват денонощно.

ПРОЗРАЧНОСТ

Ние даваме възможност на нашите клиенти, да следят своите пратки на пътя.
ЗА НАС - Симтекс Транс